Elämäntapa

Nyt on aika saada, että Firepit (ja 16 muuta ulkona asioita ansaitsemme juuri nyt)

Potkut ylös
On jotain niin rauhoittavaa noin firepit – ja lisäämällä alkuaine ominaisuus, kuten tämä tyylikäs, jokasään propaani-powered betoni firepit, on tyylikäs tapa parantaa rentoutumista tekijä teidän pihalla. Enemmän kuin vain hyvä muotoilu, firepit on myös hyvä tapa pidentää aikaa ulkona pimeän jälkeen (ja vaikka sää alkaa kääntyä hieman viileämpi). DreamCast Design Zen 34 ”Betoni Firepit, Amazon, 3000 dollaria.

Bug Off
Toinen hauska ja tulinen takapihan idea? Pidä bugit loitolla ulkoilmaseikkailuistasi hassulla tyylillä leikkisästi sitrushedelmien muotoisella citronella-kynttilällä. Koska parafiini-vaha kynttilä tulee kiinni, voit sijoittaa sen potin maaperän tai hiekan helppo siirrettävyys (vain muista pitää se pois syttyviä materiaaleja, tietenkin). Citronella Stick Kynttilä, Urban Outfitters, 11 dollaria.

Valmis loungeen
Kuka sanoo mukava huonekalut on sisätiloissa vain? Voit käyttää loungeasi tilavalla osallisella, joka on suunniteltu ulkokäyttöön. Tässä ulkoosassa on massiivipuurunko ja lankavärjätyt säänkestävät tyynyt. Portside Outdoor 2-osainen poikkileikkaus, West Elm, 2518 dollaria ja 3597 dollaria.

Paikka laittaa juomasi
Kun olet perustamassa rentouttavaa iltapäivää patio lounging, älä unohda, että sinun täytyy paikka asettaa alas limonadi. Tyylikäs ja boho-chic, tässä ulkona sivupöytä on faux-rottinki näyttää, joka on valmistettu kestävä, fade-kestävä PVC. Wren Side Table – Savanna, Urban Lato, 229 dollaria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *