Elämäntapa

Miten luoda DIY Parveke Herb Garden (ja muut Parveke Puutarhanhoito Ideat)

Arvioi tilanteesi
Ennen kuin teet mitään, tutustu tarkemmin parvekkeesi tilaan. Kuinka paljon tilaa sinulla on kontteihin? Suunnittele puutarha suunnittelu ennen kuin ostat mitään tarvikkeita tai kasvi mitään. On myös tärkeää tietää itse: jos olet sellainen henkilö, joka alkaa iso projekti, mutta ei koskaan päättyy, asettaa itsesi menestykseen aloittamalla pienemmällä puolella – ehkä jopa vain yksi tai kaksi ruukkuyrtit.

Nauti auringosta
Se on tosiasia: kasvit tarvitsevat valoa kasvaa, joten se on kriittinen varmistaa parveke on tarpeeksi aurinkoa auttaa yrttejä kasvaa. Tämä vaihtelee riippuen siitä, mitä olet kasvaa, mutta useimmat yrtit tarvitsevat vähintään kuusi tuntia auringonvaloa joka päivä. Jos parveke on vain osittainen aurinko, kasvi yrttejä, jotka eivät hyvin hieman varjossa, kuten persiljaa.

Mitä haluat kasvaa?
Tämä on hauska osa: päättää, mitä aiot kasvaa. On olemassa monenlaisia yrttejä voit kokeilla, mutta minun neuvoni on valita enimmäkseen yrttejä, että tiedät haluat (ja että voit todella käyttää) – ja ehkä mennä yhden lajikkeen, että et ole koskaan kokeillut. Koskaan ei tiedä: basilika voisi olla uusi suosikkiruokasi!

Buddy-järjestelmä
Jos käytät suurempi istuttaa teidän yrttejä, ole varovainen päättäessään, mikä istuttaa yhteen – sinun kannattaa ryhmitellä yrttejä, jotka menestyvät samanlaisessa ympäristössä (aurinkoa rakastava yrttejä, kuten salvia, rosmariini ja timjami toimivat hyvin yhdessä astiassa, esimerkiksi) ja pitää invasiivisia yrttejä kuten minttu omasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *