Elämäntapa

Meghan Markle ja prinssi Harry kiittävät faneja joulutoiveista suloisen throwback-valokuvan kanssa

Sussexin herttua ja herttuatar kiittivät faneja, jotka lähettivät heille onnentoivotuksia lomien aikana vastaamalla valokuvakortilla.

Gert’s Royal Vastat Twitterin mukaan he valitsivat kuvan vuoden 2018 vierailustaan Dubboon Australian, Uuden-Seelannin, Fidžin ja Tongan kiertueellaan – juuri sen jälkeen, kun he ilmoittivat odottavansa ensimmäistä lastaan (heidän poikansa Archie juhlii toista syntymäpäiväänsä toukokuussa).

Ikimuistoinen laukaus (nähty alla) näyttää Meghanin, 39, pitelevän suloisesti sateenvarjoa miehensä, 36, yli, kun hän pitää puhetta. Silloin Dubbon pormestari Ben Shields tarjosi prinssille sateenvarjoaan, johon Harry vastasi suloisesti: ”Ei se mitään, minulla on vaimoni.”

Rankkasateet otettiin Dubboon myönteisesti vastaan, sillä alue oli kamppaillut kuivuuden kanssa useita vuosia.

Vastauksessa, joka tuli Meghanin ja Harryn yhteisellä monogrammilla leimatussa kirjekuoressa, oli myös lappu, jossa luki: ”Kiitos huomaavaista viestistäsi. Arvostamme ystävällisiä sanojanne ja aikaanne kirjoittaa meille tässä erityistilaisuudessa. Lähetämme teille lämpimät toiveemme.”

Se oli allekirjoitettu: ”Sussexin herttua ja herttuatar.”

Vaikka Meghan ja prinssi Harry luopuivat tehtävistään kuninkaallisen perheen työjäseninä ja muuttivat Kaliforniaan viime vuonna, Gertin kuninkaallisten vastausten mukaan viesti tuli Clarence Housen kirjeenvaihto-osastolta, Harryn isän, prinssi Charlesin toimistosta.

Meghan ja Harry julkaisivat perheen lomakortin ennen ensimmäistä amerikkalaista jouluaan Montecitossa, Kaliforniassa. Meghanin äidin Doria Raglandin ottama kuva julkaistiin Meghanin eläinsuojelujärjestön Mayhew’n kautta Isossa-Britanniassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *