Elämäntapa

Jokaisen provinssin kuuluisin talo

Tunnetuin talo Brittiläisessä Kolumbiassa:
Craigdarrochin linna
Kanadassa ei ole paljon legit-linnoja, mutta Craigdarroch on varmasti yksi niistä. Tämä Viktoriaaninen maamerkki on huolellisesti kunnostettu sen viktoriaanisen aikakauden loisto, joka tarjoaa kävijöille välähdyksen korkeaan elämään hiili paroni Robert Dunsmuir ja hänen perheensä 1800-luvun lopulla. Mallinnettu jälkeen Skotlannin paronillinen kartano, tämä National Historic Site on yhtä vaikuttava tänään kuin se oli, kun sen ovet avattiin 130 vuotta sitten.

Tunnetuin talo Alberta:
Lougheed-talo
Senaattori Sir James Alexander Lougheed rakensi Calgaryn Lougheed Housen craigdarrochin aikaisen alaisena vuonna 1891. Rönsyilevä 14000 neliön jalka hiekkakivi kartano on suosittu nähtävyys Beltline naapurustossa, piirustus kävijöitä sen grand viktoriaaninen sisustus, kuratoitu näyttelyitä ja lähes kolme hehtaaria puutarhoja. Korkea tee Lougheed House Ravintola-ruorissa kuuluisa Calgary kokki Judy Wood-on välttämätöntä.

Tunnetuin talo Saskatchewanissa:
Harmaa pöllön mökki
”Kaukana tarpeeksi saada yksinäisyys, mutta ulottuvilla niille, joiden aito kiinnostus kehottaa heitä tekemään matkan, Beaver Lodge ulottuu tervetullut, jos sydämesi on oikeassa.” – Harmaa Pöllö

Prince Albert national parkin miljoonan hehtaarin puun sisäpuolella sijaitsee vaatimaton mökki, jossa oli kansainvälinen legenda. Brittiläinen Archibald Stansfeld Belaney, joka tunnetaan myös nimellä Grey Owl, muutti Kanadaan vuonna 1906 ja hänestä tuli trapper, luonnonsuojelija ja kirjailija. Harmaapöllön hyttiin ja viimeiseen lepopaikkaan pääsee jalkaisin (jos olet 20 kilometrin pituinen yksisuuntainen vaellus), vene tai opastettu kierros.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *