Elämäntapa

Ilmastointilaite Myyttejä sinun täytyy lopettaa uskominen

Evät ja kelat ei tarvitse puhdistaa
Ilmastointi höyrystimen kelat ja evät mahdollistavat lämmön siirtymisen järjestelmän kylmäaineesta ilmaan, aivan kuten lauhduttimen kelat imevät lämpöä talon sisältä. Tämä tärkeä prosessi liikkuvan lämmön voi estää kerrokset pölyä ja likaa. Jos et koskaan tarkista teidän kelat, että lika maksaa sinulle rahaa ja vähentää tehokkuutta. Puhdista ilmastointilaite lämpimän kauden alussa ja tarkista se aika ajoin, varsinkin myrskyjen tai korkeiden tuulien jälkeen, jotta kelat ja evät pysyvät puhtaina.

Käännä lämpötilaa alempana, jotta jäähdytys on nopeampaa
Tämä yleinen virhe tulee vanhoista ajoista, jolloin monet asunnon ei tiedä, miten niiden AC järjestelmät toimi. Ihmiset käänsivät usein termostaatit todella alhainen, ajattelu AC olisi jäähtyä huoneen tai talon nopeammin. Ei päde. AC toimii yhtä vaikea alentaa lämpötilaa asteessa kuin se alentaa sitä 20. Se on vain ajan kysymys ja asetukset olet valinnut. Joten ohjelma termostaatti juuri sinne, missä haluat, ei pienempi kuin tarvitset.

Mitä suurempi laite, sitä parempi
AC yksiköt ovat huolellisesti mitoitettu määrä kuutiojalat ne tarvitsevat jäähtyä. Tämä on erityisen tärkeää, kun ostat uuden AC-yksikön tai kunnostamalla talosi. Jos ac yksikkö on mitoitettu pienempi tila kuin sinulla on, se toimii liian kovasti jäähdyttää ilmaa, kuluu nopeammin ja taistelu täyttää vaatimukset termostaatti. Jos ac yksikkö on mitoitettu suurempi tila kuin sinulla on, se jatkuvasti päälle ja pois päältä, kuluu itse ulos ja kasvaa riippuvuus ajan mittaan. Kiinnitä huomiota kapasiteettiin ja valitse oikea yksikkö tilaa olet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *